Πυροτέχνημα Χίου

ΙΔΡΥΣΗ

Το Πυροτέχνημα Χίου ιδρύθηκε με σκοπό την κάλυψη κάθε ανάγκης σχετικής με πυροτεχνήματα είτε σε επίπεδο εμπορίου είτε επίπεδο εκδηλώσεων. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα πυροτεχνημάτων ικανά να καλύψουν τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού πελάτη και να μετατρέψουν σε φαντασμαγορική γιορτή κάθε γεγονός που θα επιλέξετε να τα χρησιμοποιήσετε.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Πυροτέχνημα Χίου διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς και κάθε απαραίτητη αδειοδότηση έτσι ώστε να εξασφαλίζετε η ασφάλεια των πελατών του. Σε κάθε εκδήλωση που θα αναλάβουμε λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μετρά ώστε να μετατραπεί σε μια γιορτή ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα προβλημάτων σχετικών με την ασφάλεια των παρευρισκομένων. Σε αυτό το πλαίσιο αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτουμε  ιδιόκτητο πυροσβεστικό όχημα έτοιμο να αντιμετωπίσει και το πιο απίθανο σενάριο.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η συνολική εμπειρία των εξειδικευμένων τεχνικών μας ξεπερνά τα τριανταπέντε χρόνια και τις  σχεδόν 5000 επιτυχημένες εκδηλώσεις. Αυτά αποτελούν και το σημαντικότερο  λόγο για να επιλέξει κάποιος το Πυροτέχνημα Χίου να υποστηρίξει την εκδήλωση του.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

Το Πυροτέχνημα Χίου είναι αντιπρόσωπος της ΝΑΝΟΣ fireworks της πρώτης εταιρίας Πυροτεχνημάτων στην Ελλάδα με πείρα 4 γενεών. Η NΑΝΟΣ fireworks πρωτοπορεί στην παγκόσμια σκηνή Πυροτεχνημάτων κατέχοντας την Πρώτη Θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμών Πυροτεχνημάτων για το 2014 ,2015,2016 καθώς και τέσσερα διεθνή βραβεία σε Κίνα και Γερμανία.